Doi străini s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi într-un microbuz furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-Rutier au descoperit o autoutilitară marca "Iveco Daily" în valoare de aproape 130.000 lei ce figurează ca fiind furată din Germania.

În jurul orelor 22.00, s-au prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi - Rutier pentru a ieşi din ţara doi cetăţeni, Kamil P. din Polonia, în vârstă de 20 ani şi Andrii D. din Ucraina în vârstă de 28 ani, calatorind intr-o autoutilitara marca „Iveco Daily" inmatriculata in Germania.

Politistii de frontiera au avut suspiciuni cu privire la provenienta autovehiculului deoarece persoanele in cauza nu au putut prezenta documente care sa ateste detinerea legala a autovehiculului.

Extinzand cercetarile prin INTERPOL, s-a stabilit ca autoutilitara marca „IVECO DAILY" a fost declarata ca fiind furata din Germania in data de 14.09.2010.
Autovehiculul, in valoare de aproximativ 127 000 lei, a fost adus la sediul IJPF Galati in vederea continuarii cercetarilor, lucratorii IJPF Galati intocmind dosar penal lui P. Kamil pentru savarsirea infractiunii de furt, iar lui D. Andrii sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite