Doi moldoveni au fost prinşi după ce au trecut înot Prutul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi vremea este rece, moldovenii trec în continuare Prutul înot
Deşi vremea este rece, moldovenii trec în continuare Prutul înot

Politiştii de frontieră gălăţeni din cadrul Sectorului P.F. Oancea au doi bărbaţi, care au traversat înot râul Prut şi care doreau să ajungă în Italia.

Ieri, în jurul in jurul orei 04.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Folteşti, aflaţi în misiune pe comunicatia Baneasa-Roscani, au observat si retinut doua persoane care se deplasau si care nu aveau documente de identitate asupra lor.

"Din declaratiile celor in cauza si in urma verificarilor efectuate a rezultat ca acestia sunt din Republica Moldova, se numesc A. Ion si C. Serghei, in varsta de 26, respectiv 21 de ani, si au traversat inot raul Prut dorind sa ajunga in Italia pentru a-si gasi locuri de munca", a declarat Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al IJPF.

Lucratorii din cadrul IJPF Galati au intocmit celor doua persoane dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat, urmand ca dosarul sa fie inaintat catre Parchetul de pe langa Judecatoria Targu-Bujor cu propunerile legale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite