Doi gălăţeni au devenit artişti celebri de musical la doar 18 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul actor Neculai Stanciu şi dansatoarea profesionistă Alexandra Tatu sunt doi liceeni, care, fără ajutorul cuiva, au reuşit să creeze mini-spectacole senzaţionale. Fie în stil ţigănesc, latino sau etno, numerele  lor artistice reflectă  pasiunea nestăvilită pe care o împărtăşesc pentru dans şi teatru .

Pregătirile pentru Bacaulaureat şi dorinţa părinţilor de a-i îndruma pe căi mai „profitabile“ nu i-au putut opri  pe doi liceeni de-a 12-a din Galaţi să renunţe la visul lor: cel de a evolua pe scenă, în faţa a  sute de oameni.  Vorbim de doi vechi prieteni, Alexandra Tatu şi Neculai Stanciu, care au investit  muncă, energie şi bani doar ca să poată răspunde „chemării dansului“, o activitate de care sunt ambii îndrăgostiţi.

10 ani de dans

 Alexandra, elevă în ultimul an la liceul „Vasile Alecsandri“  a practicat dansul  sportiv timp de zece ani în cadrul clubului „Acanta“ din Galaţi, iar în acest răstimp a câştigat numeroase premii naţionale şi internaţionale. În pragul Bacalaureatului, tânăra a fost îndemnată de părinţi să se ocupe mai puţin de dans şi să se dedice mai mult studiilor, întrucât urmează să aplice la o facultate de business şi administrare a afacerilor.

O istorie de viaţă parcă trasă la indigo o are şi partenerul ei Neculai Stanciu, un tânăr actor de la Teatrul Studenţesc din Galaţi.

„Atunci când au observat că sunt pasionat de actorie, părinţilor le-a fost frică pentru mine, deoarece teatrul nu este considerat o meserie bănoasă. Am vrut să merg mai departe cu această activitate,  dar nu este posibil, aşa că voi aplica la Medicină, care-mi este aproape la fel de dragă“, a  spus Neculai, care  are numeroase distincţii  în palmares. Nici mişcările în pas de vals  sau de salsa nu-i sunt deloc străine lui Neculai, care a frecventat timp de doi ani cursuri de dans sportive.

Au dansat la nunţi de politicieni

 Deşi soarta le croieşte alte căi, artiştii noştri n-au putut evita vibraţia dansului care şi-a pus amprenta pe ei  în perioada de formare ca personalităţi.  Amicii au stabilit atunci să pună bazele unui proiect comun care să le ofere satisfacţii sufletului-spectacole de musical pe care-l  prezintă la diverse evenimente: petreceri private, nunţi, logodne şi majorate. 

Citeşte amănunte în săptămânalul ADS, apărut joi,18 august. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş,  la preţul unic de 1,4 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite