Doi braconieri au fost prinşi având asupra lor peste 50 de kilograme de peşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politistii de frontiera galateni din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti, au depistat in zona de responsabilitate patru barbati care transportau aproximativ 50 kilograme de peste pescuit ilegal.

Astfel, ieri , in jurul orelor 11.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au depistat in zona adiacenta raului Prut, patru barbati cu varste cuprinse intre 26 si 35 de ani, domiciliati in com Vladesti, care se deplasau cu un atelaj hipo dinspre frontiera catre loc Branesti.

In urma controlului efectuat asupra atelajului hipo a fost descoperita cantitatea de 48 kilograme de peste, diferite specii, care, din declaratiile celor in cauza, a fost pescuita din baltile adiacente raului Prut, fara a detine documente de provenienta.

Intreaga cantitate de peste, in valoare de aproximativ 250 lei, a fost predata unei societati de profil, iar persoanelor in cauza li s-a intocmit dosar oenal sub aspectul savarsirii infractiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fara documente legale a pestelui.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite