Doctorul Bacalbaşa este, miercuri seară, pe ProTV, ca invitat al lui Toni Grecu, la „Serviciul Român de Comedie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Nicolae Bacalbaşa şi Toni Grecu
Doctorul Nicolae Bacalbaşa şi Toni Grecu

Emisiunea este miercuri seară, de la ora 20.30. Medicul gălăţean Nicolae Bacalbaşa este unul dintre cei mai cunoscuţi doctori care apare la TV şi totodată un personaj "spumos", cu un umor pe alocuri controversat.

Toni Grecu a dezvăluit că ediţia de miercuri a emisiunii „Serviciul Român de Comedie“, de la Pro TV, este una plină de savoare: „Doctorul Bacalbaşa este foarte hazliu şi are multe poveşti, este un om cu mult umor care va face la SRC propriul său show", promite Toni.

"Da, este adevărat că am fost invitat la ProTV, într-o emisiune făcută de Toni Grecu. Voi fi prezent acolo pentru că nu pot să refuz o astfel de invitaţie. Sunt un admirator al celor de la Divertis", ne-a mărturisit Bacalbaşa.

Doctorul Bacalbaşa va jongla cu glumele în Casa PROporului şi îşi va surprinde interlocutorul şi cu un cadou: o caricatură pe care a adus-o special pentru Toni Grecu, dar şi o parte din cărţile pe care le-a scris.

În aceeaşi ediţie, medicul Nicolae Bacalbaşa le va cunoaşte pe Oana Zăvoranu (Aniela Petreanu) şi pe mama acesteia, Marioara (Monica Anghel), care vin cu o problemă foarte serioasă: vor să ceară părerea avizată a unui medic în chestiuni serioase.

În spiritul evenimentelor recente, „Serviciul Român de Comedie" investighează recensământul într-o casă de rromi întorşi din Anglia, dar şi acasă la Oana Zăvoranu (Aniela Petreanu). Iar în „Clanul Lupilor", se sărbătoreşte ziua de naştere a lui Titel, petrecere care se încheie cu un final neaşteptat.

Gala premiilor Boul de Aur continuă la Pro TV cu premiaţi ediţiei: şoferul care a condus maşina lui Dan Diaconescu direct în apa Dâmboviţei, un călugăr prins la Mitropolie cu cuţite la brâu şi o poştăriţă care a dat bijuteriile din casă şi banii pensionarilor unei vrăjitoare care să-i spună cât de mult o iubeşte soţul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite