Distracţie la maxim/Smiley, Giulia, Puya şi Gyuri Pascu, pe scena Serbărilor Galaţiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giulia va cânta la Serbările Galaţiului
Giulia va cânta la Serbările Galaţiului

Primăria a definitivat programul celor trei concerte în aer liber care vor fi susţinute cu ocazia Sărbătorilor Galaţiului. Prima surpriză plăcută va fi pentru  tineri, care îi vor putea vedea pe 28 noiembrie pe cei de la Life on Mars, Puya, DJ Project & Giulia.

Ziua de 29 noiembrie este destinată amatorilor de folclor. Spectacolul va fi susţinut de Ansamblul „Doina Covurluiului” şi invitaţii Laura Lavric, Constantin Enceanu, Petrică Stoian şi Elena Pădure.

Concertul din 30 noiembrie, va fi din nou dedicat tinerilor. Capetele de afiş sunt Alex Velea, Elena Gheorghe, Smiley, Julia, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers. Toate cele trei evenimente vor începe de la ora 18 şi vor avea loc pe esplanada Casei de Cultură a Studenţilor.

Nici amatorii de folk n-au fost uitaţi. Seara dedicată lor va încheia ultima zi din noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

În acest an, premiile municipiului Galaţi vor merge către Dorinel Munteanu,  pictorul Teodor Vişan, Andreea Andrieş, Ana Porgras, Costel Dimofte , Corneliu Stoica, Sterian Vicol, Theodor Parapiru.

Din program nu vor lipsi surprizele pentru cei mici. Pe 28 noiembrie, ora 10:30, Teatrul de Păpuşi „Gulliver” pregăteşte spectacolul „Motanul încălţat” (loc de desfăşurare Teatrul Dramatic). Tot în aceiaşi zi, de la 10:30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, va avea loc un spectacol de divertisment pentru copii şi tineret prezentat de trupa „Hai-Hui” din Bucureşti.

Pe 30 noiembrie, de la ora 12.00, elevii Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin”, vor susţine un spectacol de muzică, balet şi teatru.

Nu vor lipsi, desigur, comercianţii ambulanţi. Locaţiile vor fi cele cu care ne-am obişnuit deja: platforma de la Casa de Cultură a Sindicatelor, platforma de la Potcoava de Aur pentru Târgul Meşterilor Populari organizat de Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, zona Ţiglina I (între strada Saturn şi Regiment 11 Siret) şi Faleza Superioară.

Bugetul alocat de municipalitate este de 90.000 de lei şi va fi cheltuit pentru cele 80.000 de sărmăluţele care vor fi împărţite enoriaşilor, pentru trupa Hai-hui, şi pentru spectacolul din 1 Decembrie.

"Cele şapte trupe vor fi plătite din bani obţinuţi din sponsorizări. Este vorba de aproximativ  15.000 de euro", a spus viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Vă reamintim că, pe 26 noiembrie şi până pe 2 decembrie, în zona Viva –Biserica Precista, circulaţia va fi închisă. „Pentru devierea traficului, se vor redeschide străzile Nicolae Bălcescu şi Gării”, a spus Ciumacenco.  

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite