Galaţi: Distracţie mare: De ziua lor, pensionarii au dansat şi flirtat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Distracţie mare: De ziua lor, pensionarii au dansat şi flirtat
Galaţi: Distracţie mare: De ziua lor, pensionarii au dansat şi flirtat

Chiote şi veselie mare la Balul Pensionarilor. Într-un stil mai degrabă tineresc, aproape o sută de vârstnici gălăţeni au petrecut o seară de neuitat. Ingredientele acesteia au fost, desigur, voia bună, muzica şi dansul.

Petrecăreţii au mâncat şi băut cu măsură (deh, regimul...), însă au cântat şi au dansat fără restricţii, participând chiar şi la un concurs de dans, din care nu au lipsit tangoul, valsul, tradiţionalele hore şi sârbe, dar şi năstruşnicul dans la modă al „Pinguinului”.               

De departe, „sufletul” petrecerii a fost veteranul sportiv Mihai Drăghici, care a sărbătorit alături de prieteni şi recenta sa victorie de la Campionatul Balcanic, desfăşurat la Izmir-Turcia, unde a obţinut medalia de aur în cursa de 5000 metri marş, precum şi în cea de 10.000 metri. “Nu am ratat niciun bal. Aşa mi-am găsit şi perechea. E foarte frumos”, ne-a mărturisit veteranul sportiv, în vârstă de 81 de ani.
„Întodeauna suntem prezenţi aici. Am participat la aproape toate balurile, la Revelion, mini-revelioane, Balul Primăverii. Aici, pentru câteva ore, lăsăm în urmă toate problemele”
, ne-au spus şi soţii Scarlat.

„Nu ratez niciun bal. E ocazie perfectă de a ne distra şi a ieşi din cotidian. Îmi place foarte mult”
, susţine Steluţa Toma, care a venit însoţită la bal de prietena ei.

Chiar dacă petrecerea a fost una pe cinste, organizatorii ne-au mărturisit că nu au scăpat neatinşi de recesiune. „Este al 24-lea bal pe care îl organizăm. Locaţia a devenit deja tradiţională. Sunt pensionari care au fost prezenţi la toate balurile, însă anul acesta a fost o participare mai slabă. Sunt multe cupluri, dar vin şi persoane singure, care îşi găsesc aici perechea”, ne-a declarat organizatorul petrecerii, directorul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, Ionel Hâncu.

image

    

image

       

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite