Discriminarea combătută cu ajutorul fondurilor europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima etapă din cadrul proiectului va consta în organizarea unei conferinţe pe teme ce vizează eliminarea discriminărilor de orice tip şi asigurarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii

Marţi (18 mai) şi miercuri (19 mai) sunt cele două zile în care are loc conferinţa „Egalitatea de şanse - oportunitate pentru dezvoltarea durabilă a judeţului Galaţi". Dezbaterile vor avea loc la sala de conferinţe de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, ora de începere a discuţiilor este 9.30.

Valoarea totală a proiectului este de 833.400 lei, din care valoarea aferentă finanţării nerambursabile din Fondul Social European este de 708.390 lei (85%), valoarea aferentă finanţării nerambursabile din bugetul naţional este de 108.342 lei (13%), confinanţarea eligibilă a Consiliului Judeţului Galaţi este 16.668 lei (2%), iar T.V.A. este de 158.346 lei. Durata proiectului: 17 luni.

Eveniment face parte din proiectul „O nouă abordare strategică a judeţului Galaţi", finanţat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative.

„Se vor prezenta egalitatea de şanse din perspectiva Uniunii Europene, Strategia naţională în domeniul egalităţii de şanse, egalitatea de şanse pe piaţa muncii, egalitatea de şanse a femeilor în politică şi în afaceri şi proiecte de succes în domeniul egalităţii de şanse implementate la nivelul judeţului Galaţi", se precizează într-un comunicat al Departamentului de Comunicare al Consiliului Judeţului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite