UPDATE: Directorul studioului teritorial Antena 1 Galaţi a provocat un accident rutier soldat cu 5 răniţi şi este cercetat penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere dar şi din cauza neadaptării vitezei la carosabilului umed.

UPDATE:

29 decembrie - Cele patru persoane rănite în accidentul provocat ieri de directorul studioului teritorial Antena 1 Galaţi, Florin Popescu (52 ani), lângă Adjud, sunt în continuare în stare gravă la Spitalul de Urgenţă “Sf. Pantelimon” din Focşani. Este vorba de pasagerii taxiului cu care jurnalistul a intrat în coliziune pe E 85, în timp ce se deplasa pe contrasens. Victimele, doi bărbaţi de 28 şi 57 de ani şi două femei de 23 respectiv 33 de ani au suferit leziuni ale organelor interne şi fracturi multiple, fiind supuse mai multor intervenţii chirurgicale. Răniţii vor fi transferaţi astăzi la alte spitale din ţară. Printre victime se află şi soţia lui Florin Popescu. Acesta a scăpat cu câteva traumatisme uşoare însă are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Directorul studioului teritorial Galaţi Antena1, Florin Popescu a provocat astăzi dimineaţă la ora 6.00 un accident rutier grav pe E 85, lângă Adjud, la limita cu judeţul Bacău. „Jurnalistul a pierdut controlul volanului pe fondul neatenţiei în conducere dar şi din cauza faptului că nu a adaptat viteza la carosabilul umed. A intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune frontal cu un taxi", a declarat şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Vrancea, comisar şef Gheorghe Viorel.

Trei persoane au fost rănite grav, printre care şi soţia acestuia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite