Din inimă de gălăţean, pentru femeile din Haiti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banii încasaţi pe bilete vor fi trimişi în Haiti. Foto: Adevărul
Banii încasaţi pe bilete vor fi trimişi în Haiti. Foto: Adevărul

Zonta Club Galaţi va organiza un concert caritabil în a doua zi a primăverii. Va fi un spectacol de muzică bună şi dans şi va prilejui recitalurile unor vedete locale.

Recent înfiinţat în Galaţi, Zonta Club - o organizaţie caritabilă activă în aproape 70 de ţări - s-a şi pus pe treabă! Prima activitate organizată în urbea noastră va fi un concert caritabil în sprijinul sinistraţilor din Haiti.

Având în vedere faptul că Zonta este o organizaţie internaţională centrată în primul rând pe drepturile şi libertatea femeilor de pretutindeni, proiectul „Inimi pentru inimi - Ajutor pentru Haiti" vizează strângerea de fonduri, în principal pentru ajutorarea femeilor din Haiti şi a familiilor acestora.

Muzică bună şi dans

Spectacolul organizat de Zonta Club în Galaţi va cuprinde un moment al elevilor de la clasa de canto a profesorului Theodor Munteanu, care va susţine şi un mini-recital, copiii de la clasa de balet din cadrul Centrului Cultural "Dunărea de Jos", dansatorii Şcolii de Dans "Fantezia", şi elevii talentaţi din cadrul Liceului de Artă "Dimitrie Cuclin".

În plus, evenimentul va mai include un micro-recital semnat Maria Crăciun, fetiţa de numai 10 ani care va reprezenta România la Festivalul de Muzică de la San Remo, dar şi o prezentare de modă semnată Genys Models. Spectacolul va avea loc pe 2 martie 2010, de la ora 18.30, la Teatrul Muzical "Nae Leonard", preţul unei invitaţii pentru două persoane fiind de 100 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite