EXCLUSIV/ Harta cluburilor şi discotecilor din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăvara, atmosfera este extrem de încinsă în cluburi. Foto: Bogdan Nistor
Primăvara, atmosfera este extrem de încinsă în cluburi. Foto: Bogdan Nistor

„Adevărul de Seară" vă prezintă în exclusivitate, harta celor 13 cluburi şi discoteci din Galaţi care organizează, constant şi profesionist, evenimente. În cele mai multe dintre cluburile din oraş, aglomeraţia nu ne duce deloc cu gândul la criză.

Când vine vorba despre distracţie, piaţa gălăţeană este plină de oferte tentante. De la cluburi care care organizează evenimente cu DJ renumiţi în ţară sau în străinătate, până la Pub-uri care aduc zâmbetul pe feţele gălăţenilor cu momente de stand-up-comedy, toate sunt aproape pline, chiar şi pe aceste vremuri de criză.

Materialul de faţă nu este un clasament al cluburilor din Galaţi, pentru că ar fi greu de făcut un astfel de top. Este mai degrabă o hartă a distracţiei, cu punctele fierbinţi de pe ea.

Divino, capitala DJ-ilor

Cei mai tari DJ din România au vizitat anul trecut Clubul Divino, de pe strada Calea Prutului. Rând pe rând, DJ Rosario Internullo, DJ Pagal, ConnectR, DJ Optick, Emil Lasaria sau BUG Mafia au încălzit atmosfera din clubul gălăţean. Pentru că este la mare căutare, de obicei locurile se rezervă telefonic din timp la acest club (0731.808.070). Pe hârtie, Club Divino are peste 1.000 de locuri.

Club Divino vă invită să vă găsiţi Dragobetele

Un alt club des frecventat, în special de studenţi, este "Club S", de la parterul Casei de Cultură a Studenţilor. „Motivul este extrem de simplu: toate au preţuri studenţeşti, de la intrare şi până la băuturile de la bar. Are aproape 700 de locuri, iar cel mai mare eveniment organizat anual este Balul Bobocilor din Universitate", spune Cristi Mortu, administratorul clubului.

Prin "Club S" au trecut însă şi băieţii de la Paraziţii sau Crush şi Alexandra Ungureanu.

Stand-up-comedy

image

Deşi este un club relativ nou, "Scena Cafe" are deja un nume pe piaţa de profil. „I-am atras pe clienţi cu celebrul cocteil «Blue Lagoon», un amestec reuşit între vodcă, curacao şi lime, la un preţ de doar 12 lei, dar şi cu numere deosebite de stand-up-comedy. Cel mai grandios proiect pentru acest club a fost seria de spectacole cu Trupa Deko, la care au participat sute de gălăţeni", spune administratorul Pub-ului, Dragoş Stroe.

Situat la parterul Casei de Cultură a Sindicatelor, clubul are 180 de locuri, care pot fi rezervate la 0757.109.802.

Petrecere

Viva Club este o altă locaţie des frecventată de tinerii din Galaţi. Departe de aglomeraţia urbană (la ieşirea din Galaţi spre Vânători, pe strada Aleea Meteo) clubul a devenit celebru prin concursul de Miss, organizat la sfârşitul anului trecut, dar şi prin faptul că este preferatul superbogaţilor oraşului.
Pe parte de clubbing, petrecerile sunt în Club Temptation, unde DJ Sabiutza este un obişnuit al mixerului, dar pe unde au trecut şi Dj Rhino şi Sylvia, Vank, Morandi sau Trei Sud Est. Petrecerile sunt de regulă vineri, sâmbătă şi duminică, încep undeva pe la miezul nopţii şi ţin până dimineaţă.

Planet(a) mireselor

Unul dintre cele mai vechi cluburi din Galaţi este Planet. Amplasat în centrul cultural al oraşului, pe strada Domnească, clubul beneficiaza de o parcare de aproximativ 40 locuri.

Pe lângă trupe renumite sau DJ "pe val" cum ar fi Dana Nicula, DJ Zanga sau Vali Bărbulescu, Club Planet mai are o particularitate: este locul în care sunt duse miresele când sunt furate în noaptea nunţii! Informaţii şi rezervări se pot face la numărul de telefon 0745/PLANET.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite