Dezlegare la distracţie de Ziua bărbaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cunoscut producător de bere instaurează "cod galben" de sărbătoare pe 5 mai. Nu vor lipsi concursurile, concertele, vedetele, grătarele sfârâind, valurile de bere şi multe surprize.

Toţi bărbaţii din Galaţi, care vor alege să iasă pe Faleza Dunării pe 5 mai, vor avea parte de multe suprize: o mega-petrecere cu muzică live, vedete, concursuri cu premii, femei frumoase şi multă bere.


Pentru toţi "sărbătoriţii" zilei, membrii trupei de stand-up- comedy "Aristocraţii" vor ţine un super-show în Club Summertime. Petrecerea va fi animată de gazda serii, Desiree.


Fredonezi şi câştigi!
Cunoscutul producător de bere îi provoacă pe bărbaţii din Galaţi şi la un concurs inedit. Cei care vor intra pe site-ul www.ziuabarbatului.ro, pot fredona noul imn, din spotul TV dedicat Zilei Bărbatului, se pot bucura de surprizele care îi aşteaptă în oraş în cluburi şi terase, în cadrul unei promoţii naţionale în cadrul căreia sunt puse la bătaie peste 500.000 de premii.


Ziua Bărbatului s-a sărbătorit pentru prima data în 2007 şi a intrat deja în tradiţia naţională. Anul acesta, o galerie impresionantă de vedete susţin Ziua Bărbatului în Romania.


Printre acestea se numărăse numără femei frumoase cum ar fi Andreea Necula, Cosmina Păsărin, Daniela Crudu sau Lavinia, sportivi sau vedete din lumea auto cum ar fi Titi Aur, Ciprian Sora, Leonard Doroftei, Emeric Ienei, artişti şi trupe de muzică precum Cassa Loco, Margineanu & Band, Fără Zahăr, DJ Project & Giulia sau Paraziţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite