Dezastru pe străzile din Galaţi. Majoritatea au fost rase, frezate şi abandonate! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În week-end, şoferii au fost nevoiţi să facă un slalom periculos printre porţiunile carosabil decopertate cu mult timp înainte de peticire. "Plombarea" principalelor artere rutiere din oraş a început abia astăzi dimineaţă bulversând traficul aglomerat.

Şoferii care au circulat în weekend pe anumite străzi au făcut un slalom periculos printre denivelările create cu autofrezele pentru îndepărtarea asfaltului degradat.

image

Firma Ecosal, care se ocupă de peticirea străzilor, a frezat vineri dimineaţă zeci de porţiuni din DN 25 chiar la intrarea în municipiul Galaţi dinspre Tecuci (în zona Nalba), precum şi pe Prelungirea Brăilei (în zona Cimitirului „Coca-Cola") după care şi-a lăsat drumarii să se odihnească la sfârşit de săptămână.

image

Ar fi lucrat excelent noaptea, în weekend, completând imediat asfaltul înlăturat, fară să incomodeze traficul rutier, dar pentru asta salariaţii Ecosal trebuia plătiţi în plus. S-a considerat mai convenabil ca paguba să fie pasată şoferilor care şi-au distrus bucşile şi amortizoarele maşinilor în denivelările create de freze.

image

Autorităţile spun că lucrările de „plombare" se vor desfăşura în cursul acestei săptămâni, pe Şoseaua de Centură, Prelungirea Brăilei şi pe bulevardul Brăilei.

image

Peticirea străzilor se va face şi în funcţie de condiţiile meteo, urmând a se finaliza până la Paşti. Suma disponibilă pentru astuparea gropilor din carosabil este de 1,5 milioane de lei.

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite