Deseară/ Vedeta serii la Festivalul "Future Movie" este filmul „Orient Express”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua zi de festival de film „Future Movie” a pregătit  gălăţenilor o serie de filme româneşti de excepţie. Astfel, în această seară, de la ora 17.00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” vă invită să vizionaţi filmul „Prin cenuşa imperiului”, o super-producţie românească ce poartă amprenta marilor actori  Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache

Tot în această seară, de la ora 21.00,  pe Esplanada Casei de Cultură Sindicatelor, veţi putea viziona celebrul filmul „Orient Express”.

Marţi, în a doua zi de festival, în sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”  veţi putea urmări filmul „Cel mai iubit dintre pământeni”, medalion cu Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache,  în regia lui Şerban Marinescu.

Cu începere de la ora 21.00, de data aceasta pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, spectatorii vor viziona proiecţia străină „Atonement”

În cadrul festivalului există şi o secţiune de concurs,  la care participă 40 filme de la IATC, Universitatea Hyperion şi Universitatea Media. Producţiile vor putea fi văzute în sala studio a Teatrului Dramatic, de astăzi până sâmbătă, începând cu ora 15.00.

Marele premiu oferit câştigătorului în cadrul festivităţii de premiere va fi producerea unui film. Preşedintele juriului va fi celebrul regizor Sergiu Nicolaescu.

Festivalul va dura până sâmbătă, iar accesul publicului este gratuit la toate cele 51 de proiecţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite