Deseară: "Ice Age 3" la Casa Sindicatelor. Intrarea este liberă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de-a cincea zi a Festivalului „Future Movie”, gălăţenii vor putea viziona cel de-al treilea film din seria „Ice Age”, dar şi un film românesc de Geo Saizescu.

Ice Age 3 a fost lansat anul trecut, în iulie, şi a oferit un nou plan de desfăşurare al acţiune îndrăgitelor animăluţe:  Sid-leneşul, Manny – mamutul şi Diego – tigrul.

Filmul, regizat de Mike Thurmeier şi Carlos Saldanha, este destinat cinefililor  de toate vârstele. Cu vocile actorilor Seann William Scott, John Leguizamo şi Ray Romano, care dau viaţă personajelor, filmul urmăreşte aventurile celor trei prieteni Sid, Manny şi Diego,   alături de simpaticul şi veşnic lovitul de soartă Scrat, veveriţa cu tendinţe suicidale pentru o ghindă.

De asemenea, tot mâine, la ora 17.00, în sala teatrului Dramatic „Fani Tardini” va avea loc proiecţia filmului „Secretul lui Bachus”, în regia lui Geo Saizescu.

Produs în anul 1984, filmul redă povestea lui Gheorghe Ştefănescu, un negustor de vinuri al Bucureştiului anului 1970, care a declanşat una dintre cele mai mari operaţiuni împotriva crimei organizate din acea perioadă. 

Mâine: „Lotus”

Mâine va rula la „Future Movie” cel de-al treilea film în regia lui Ioan Cărmăzan: „Lotus”. 

Liniştea unui orăşel de pe litoral este tulburată de un eveniment dramatic: câţiva vagabonzi încearcă să violeze o fată. În apărarea ei sare un tânăr şi între cei doi se înfiripă o idilă. Ce a ieşit de aici, puteţi vedea mâine, la Teatrul „Fani Tardini”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite