Deseară: Regal de film românesc: „Casa din Vis” şi „Margo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a patra zi a festivalului „Future Movie" este dedicată în exclusivitate producţiilor autohtone. Regizorii vin la proiecţie!

Dacă după-amiază, începând cu ora 14.30, în sala Studio a Teatrului Dramatic „Fani Tardini" au rulat zece filme, regizate de studenţii Universităţii Media şi ai Universităţii Hyperion, începând cu ora 17.00, vor intra în scenă producţiile regizorului Ion Cărmăzan.
Prima, „Casa din vis", va rula în Sala Mare a Teatrului, iar spectatorii prezenţi aici vor avea şansa de a schimba câteva cuvinte chiar cu regizorul.

Cu o acţiune care se petrece lângă apă, filmul prezintă drama unor tineri alungaţi de prejudecăţile sociale.
Produs în 1993, după un scenariu scris de Fănuş Neagu, filmul îi are în distribuţie pe Maia Morgenstern, Gheorghe Dinică şi Horaţiu Mălăiele.

La ora 21.00, pe Esplanada Casei de cultură va rula „Margo", un film realizat tot de Ion Cărmăzan, în anul 2006.

Pe parcursul aceste pelicule este redată povestea tragică a unei tinere forţată de tatăl său vitreg să se prostitueze, pusă ulterior în faţa situaţiei de a se confrunta cu privirile dezprobatoare ale comunităţii din care provine.

Mâine-Ice Age 3!

Mâine, începând cu ora 21.00, amatorii de desene animate vor avea ocazia să vizioneze „Ice Age 3". Desenul animat, cu un buget de peste 90 de milioane de dolari a avut premiera în iulie 2009 şi reprezintă o continuare savuroasă a aventurilor animăluţelor din era glaciară.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite