Deseară/ Primul meci în nocturnă din istoria Galaţiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul joacă, de la 21.30, cu Universitatea Craiova pentru a împlini marele vis al microbiştilor gălăţeni: câştigarea primului titlu de campioană. Evenimentul, aşteptat de peste un deceniu, va avea loc în această seară când reflectoarele vor lumina stadionul întâia oară.

Luna mai poate fi cea a împlinirii marilor vise ale microbiştilor din Galaţi. Primul dintre ele devine realitate în această seară, mult aşteptata aprindere a reflectoarelor instalaţiei de nocturnă pe un stadion din Galaţi, la un meci oficial. Oţelul joacă în faţa oltenilor la victorie pentru a continua drumul spre împlinirea celuilalt mare vis, obţinerea primului titlu de campioană din istoria fotbalului gălăţean

. "Suntem dispuşi să facem orice sacrificiu pentru a fi primii la final. Vreau de la echipa mea foarte multă modestie şi determinare şi în acest meci", a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

"Este mult aşteptatul prim meci în nocturnă, venim şi după entuziasmanta victorie de la Cluj, astfel că sunt toate motivele pentru a spera să avem stadionul arhiplin", a spus şi Marius Stan, directorul general al clubului gălăţean.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite