Deseară- Sex, violenţă şi efecte speciale în a treia zi de festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatoriii festivalului de film „Future Movie" au operat mai multe modificări în programul iniţial al evenimentului.

Începând cu ora 17.00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini", regizorul Andrei Blaier îşi va prezenta filmul „Crucea de Piatră", una dintre cele mai controversate producţii româneşti postdecembriste.

Cu o distribuţie din care nu au lipsit Gheorghe Dinică şi Corina Dănilă, filmul a şocat la momentul premierei prin scenele explicite de violenţă şi sexualitate.

Tot în această seară în loc de „Atonement", pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor va rula „X-Men 3".

În regia lui Brett Ratner și după un scenariu de Simon Kinberg și Zak Penn, filmul a fost precedat de X-Men (2000) și X2 (2003).

„X-Men: Ultima înfruntare" a avut premiera la 26 mai 2006 simultan în aproximativ 22 de țări.

Acțiunea se desfășoară în jurul unui „leac pentru mutanți" care atrage repercursiuni serioase printre mutanți și oameni și totodată tratează învierea misterioasă a doctorului Jean Grey, care părea să fii murit în X2.

Mâine-Margo

Mâine, organizatorii au promis că pe Esplanada Casei de Cultură va rula „Margo", în regia lui Ioan Cărmăzan.

Filmul redă povestea tragică a unei tinere, forţată de tatăl său vitreg să se prostitueze, pusă ulterior în faţa situaţiei de a se confrunta cu privirile dezprobatoare ale comunităţii din care provine. Vedeţi mâine cine a reuşit să-i schimbe destinul fetei!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite