Descoperire şocantă la Galaţi/Câţiva muncitori au găsit un schelet uman îngropat printre blocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperirea a avut loc chiar în centrul Galaţiului. Scheletul a fost ridicat de criminalişti pentru efectuarea analizelor. Muncitorii respectivi au mai găsit câteva oase umane cu numai o zi în urmă.

Descoperire macabră pentru câţiva muncitori gălăţeni care lucrează în cadrul programului ISPA,  în centru oraşului. Aceştia au găsit un schelet de om în timp ce săpau pentru înlocuirea ţevilor de apă. Speriaţi, au sunat la 112 şi au alertat poliţia.

„Eu le-am găsit. Săpam aici şi la un moment dat am gasit craniul. M-am speriat. Am tras puţin pământul şi au ieşit la iveală şi celelalte oase. Erau chiar aici în gaura aia. Am auzit că ar fi fost un buncăr în zona asta în timpul războiului”, spune Costel Vânaga, cel care a găsit oasele.

Totul s-a întâmplat la numai o zi distanţă după ce aceeaşi muncitori au mai găsit câteva oase umane îngropate în zona respectivă. „Ieri am găsit alte oase. Nu erau multe. Acelea erau la câţiva metri distanţă”, mai spune bărbatul.

Poliţiştii criminalişti şi un echipaj al ambulanţei au ajuns imediat la faţa locului şi au preluat oasele pentru efectuarea de analize. Din primele cercetări reiese că scheletul are o vechime de peste 50 de ani.

„O echipă de criminalişti au preluat oasele. Aceseta au fost ridicate şi trimise la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru analize”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite