Demisie şoc: Florentina Iugan, arhitectul-şef al Primăriei Galaţi, a demisionat din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florentina Iugan
Florentina Iugan

Florentina Iugan a decis să renunţe la fotoliul de arhitect-şef al municipiului Galaţi pe care-l deţinea din luna mai 2009. Din primele informaţii reiese că la baza demisiei stau anumite presiuni din partea unor persoane influente.

Surse din cadrul Primăriei ne-au spus că demisia arhitectului-şef a ajuns pe biroul primarului Dumitru Nicolae, astăzi, în jurul orei 13:30. La puţin timp au aflat şi cei doi viceprimari, Nicuşor Ciumacenco şi Mircea Răzvan Cristea.

Aceleaşi surse ne-au dezvăluit că Florentina Iugan nu ieşea niciodată din litera legii şi nu accepta niciun fel de compromisuri. Aşa se face că presiunile au crescut considerabil.

Florentina Iugan a absolvit în 1999 Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti şi are nu mai puţin de trei masterate: master în Dezvoltare Urbană Integrată (urmat la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti şi Institute Nationale des Sciences Appliques din Lyon între 1999 - 2001), un master în Management Urban (urmat la Institute for Housing and Urban Development Studies Rotterdam, Universitatea Erasmus Rotterdam între 2002 - 2003), şi un master în Managementul Regiunilor Metropolitane (organizat de universităţile Erasmus Rotterdam, Ca` Foscari Veneţia, Copenhaga, Anvers şi Barcelona, între 2003 - 2004).

În perioada 2000-2008 a fost asistent universitar în cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti, la Departamentul de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, Catedra de Planificare Urbană şi Dezvoltare Teritorială.

Vom reveni cu amănunte

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite