UPDATE Decizia finală în cazul fetelor bătăuşe de la Colegiul Tehnic "Dumitru Moţoc": ambele, mutate disciplinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Luca, cea care a iscat scandalul de la "Moţoc" va fi mutată disciplinar
Daniela Luca, cea care a iscat scandalul de la "Moţoc" va fi mutată disciplinar

Autorităţile şcolare gălăţene au impus acolo şi un regim mult mai sever: nimeni nu intră-nimeni nu iese din clasă în timpul pauzelor - vorbim evident despre elevii şcolii. Până când apele se mai liniştesc, elevii nu mai au voie să iasă din clase decât pentru necesităţile vitale.

Cele două fete s-au bătut marţi dimineaţă pe unul din holurile liceului, chiar faţa toaletelor elevilor. Totul a pornit de la un băiat, cu care ambele fete vroiau să aibă o relaţie de prietenie. Nu s-au înţeles şi s-a lăsat cu capete sparte.

Daniela Luca, cea care a provocat tot scandalul, a căzut şi s-a lovit cu capul de pardoseală, cealaltă fată a ieşit doar puţin şifonată şi... vânătă.

Conducerea liceului spune că nu a avut până acum astfel de incidente şi că va impune restricţii majore în ceea ce priveşte petrecerea timpului pauzei şcolare.

"La recomandarea ISJ, am decis ca până se mai liniştesc apele, toţi elevii să-şi petreacă pauzele în clase. Doare cei care au nevoi fiziologice să fie direcţionaţi de paznici către toalete. În rest, să stea în bănci şi să repete pentru materiile şcolare. Asta e, n-avem ce face!", spune directorul liceului, Anca Diculescu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite