De ziua Ligii, studenţii din Galaţi sunt la înălţime. La propriu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La ultima provocare de acest gen, concurenţi s-au descurcat de minune. Foto: Corina Tătaru
La ultima provocare de acest gen, concurenţi s-au descurcat de minune. Foto: Corina Tătaru

La 16 ani de la înfiinţare, Liga Studenţilor îi provoacă pe tineri (şi nu numai!) la un concurs inedit de ... căţărat pe Căminele Studenţeşti

Dacă vremea va fi de partea organizatorilor, ceea ce pare cam greu de crezut, căţăratul va începe la ora 17.00, zona de întâlnire fiind stabilită la Căminul H.

„Sperăm să nu plouă, dar cel mai important este să nu bată vântul pentru că nu putem face nimic. Am păţit acest lucru şi anul trecut, asta este, suntem mai ghinionişti la capitolul ăsta", spune preşedintele Ligii Studenţilor din Galaţi, Dorin Coteţ.

Înscrierile se vor face pe loc, dar luând în calcul faptul că fiecare concurent are nevoie de cel puţin 7-8 minute pentru o căţărare (pentru cei mai fricoşi timpul se poate dubla), practic, vor întra în concurs maxim 20 de persoane.

„Cei ce se vor aventura pe frânghie trebuie să ştie că avem o echipă profesionistă care se va ocupa de amenajarea peretelui Căminului H, hamurile sunt noi, totul este în siguranţă", mai spune Dorin Coteţ.

Concursul nu are are un singur câştigător: toţi concurenţii vor fi premiaţi cu bilete de intrare la concertul susţşinut duminică seara de Paraziţii în Club S.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite