De mâine, tecucenii vor avea propriul birou pentru primirea şi eliberarea paşaportelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din municipiul Tecuci nu vor mai fi nevoiţi să vină la Galaţi pentru a-şi elibera paşapoartele. Autorităţile inaugurează mâine înfiinţarea acestui serviciu şi pentru ei.

Potrivit autorităţilor, pentru început, biroul va funcţiona doar într-o singură zi a săptămânii, respectiv lunea, iar eliberarea actelor se va face după 14 zile.

"Primăria Tecuci a înaintat cereri către Prefectura Galaţi şi MAI în vederea eliberării de paşapoarte în municipiul Tecuci. Începând cu data de 9 aprilie, acest lucru va fi posibil în Tecuci, în sensul că localnicii vor putea în fiecare zi de luni să-şi depună documentele necesare pentru eliberarea paşaportului. Eliberarea lor se va face după 14 zile, Instiţuia Prefectului Galaţi punând la dispoziţie şi o persoană desemnată a se ocupa de acest serviciu. Transportul plus spaţiul vor fi suportate de judeţ. Astfel, în primă etapă, în fiecare zi de luni a săptămânii cineva detaşat de la Galaţi se va ocupa strict de paşapoarte", a declarat Daniel Ovidiu Tudorache.

Tecucenii vor beneficia în scurt timp şi de un spaţiu destinat examenului de sală pentru obţinerea permisului auto. De asemenea, şi examenul de traseu se va susţine tot în municipiul Tecuci.

La inaugurarea biroului de primire şi eliberare de paşapoarte vor participa oficilali din Bucureşti, Galaţi şi Tecuci.

Sediul SPCLEP Tecuci se află pe strada Elena Doamna, numărul 1.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite