De astăzi, Tecuciul are sală polivalentă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investiţia a fost inaugurată în această dimineaţă. Chiar din prima zi de funcţionare, în sală vor avea loc mai multe meciuri oficiale de handbal, din cadrul Campionatului Naţional de juniori.

Joi, 21 aprilie, la ora 9.00 la Clubul Sportiv Şcolar Tecuci (str. Aleea Strandului nr.1) a avut loc inaugurarea Sălii Polivalente.Ceea ce nu s-a putut la Galaţi (oraş cu numeroase echipe în ligile superioare, dar fără o sală de sport pe măsură) s-a reuşit, iată, în mult mai puţin populatul oraş din nordul judeţului, semn că totul ţine de autorităţi şi de cheful acestora de muncă.

Sala de la Tecuci are o capacitate de 150 locuri, lucrările fiind începute în varalui 2008 de către firma Unicom SA. Sala dispune de dotări moderne şi poate oricând găzdui competiţii sportive de echipă de anvergură naţională.

De altfel, imediat după inaugurare (la care au participat numeroşi localnici, sportivi şi reprezentanţi ai autorităţilor, în sala tecuceană au fost programate meciuri oficiale, respectiv câteva etape din Campionatul Naţional de handbal, juniori II, masculin.

Turneul are loc în perioada 21-25 aprilie, cu participarea echipele din Tecuci, Galaţi, Medgidia, Buzău, Brăila. Intrarea este liberă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite