De Ziua Copilului, ArcelorMittal premiază excelenţa oferind premii olimpicilor din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul de oţel, ArcelorMittal, va acorda premii elevilor din judeţul Galaţi care s-au clasat pe locurile întâi, doi şi trei la competiţiile naţionale, precum şi echipei de handbal a şcolii din Şendreni

Ca o tradiţie pentru celebrarea excelenţei, o ceremonie specială va avea loc de Ziua Copilului.

„Suntem onoraţi să susţinem viitoarea generaţie, pentru al cincilea an consecutiv. Compania noastră este hotărâtă să sprijine şi în viitor copiii talentaţi şi muncitori, cu rezultate foarte bune la competiţiile naţionale, ca parte a strategiei sale de Responsabilitate Socială Corporatistă", a declarat Thierry Le Gall, C.E.O. al ArcelorMittal Galaţi.

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, compania va organiza o ceremonie de premiere la Clubul ArcelorMittal, la ora 16:00.

„Peste 30 de elevi care au participat anul acesta la competiţii şcolare şi au câştigat premii la etapa naţională, inclusiv echipa de handbal a şcolii din Şendreni, vor primi din partea reprezentanţilor ArcelorMittal Galaţi diplome şi premii de până la 1.000 de lei, pentru locul întâi", a declarat Dorian Dumitrescu, P.R. Manager ArcelorMittal Galaţi.

În ultimii ani, compania a sprijinit tânăra generaţie din România prin intermediul diverselor proiecte şi concursuri. De asemenea, anul acesta, ArcelorMittal Galaţi va oferi 5.500 de cadouri pentru copiii angajaţilor, constând în pachete cu cărţi şi D.V.D.-uri cu titluri alese în funcţie de grupele de vârstă.

ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică din lume, cu operaţiuni în peste 60 de ţări Compania este lider pe pieţele globale importante, incluzând domeniile auto, construcţii, electrocasnice şi de ambalare, având sisteme performante de cercetare şi dezvoltare, precum şi tehnologice, precum şi rezerve cuantificabile de materii prime şi reţele de distribuţie de top. Compania este prezentă cu unităţi de producţie în 20 de ţări, de pe patru continente, pe toate pieţele-cheie ale industriei siderurgice, de la cele emergente, până la cele mature.

În 2010, ArcelorMittal a înregistrat venituri de 78 de miliarde de dolari şi o producţie de oţel de 90,6 milioane de tone, reprezentând aproximativ 8% din producţia mondială de oţel.

ArcelorMittal este cotat la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Bruxelles (MT), Luxemburg (MT) şi la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid şi Valencia (MTS).

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite