De 1 mai, gălăţenii vor avea un tren special spre Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care vor să ajungă la mare în perioada 29 aprilie-2 mai 2010 vor avea la dispoziţie un tren special care va pleca spre Constanţa chiar dacă iniţial judeţul nostru nu era inclus în oferta „Trenurile Tinereţii" lansată de CFR Călători săptămâna trecută.

Ecaterina Pricopi, directorul CFR Călători Galaţi, a anunţat că este vorba despre un accelerat care va pleca, în fiecare din zilele menţionate, la ora 5.50 şi va ajunge la destinaţie la 9.34.


La întoarcere, gălăţenii vor avea la dispoziţie acelaşi tren cu plecare din Constanţa la ora 17.10.


Am reuşit să obţinem introducerea suplimentară a trenului chiar dacă iniţial acesta circulă doar în sezon, respectiv 15 iunie-15 septembrie. Astfel, călătorii CFR vor beneficia şi de reducerile valabile prin oferta „Trenurile Tinereţii", a spus Pricopi.


Practic, tinerii până la 26 de ani care nu beneficiază de alte reduceri (excluşi fiind elevii şi studenţii care oricum au o reducere de 50% din preţul biletului.n.r) vor putea cumpăra bilete la clasa a II-a mai ieftine cu 20% astfel încât vor scoate din buzunare doar 32,4 lei faţă de 37,5 lei cât vor plăti restul călătorilor.


De asemenea, grupurile de la zece până la 50 de persoane pot primi bilete mai ieftine cu 25-30%.

Cei care nu vor alege călătoria cu trenul mai pot ajunge pe litoral cu maxi-taxi. Preţul unui astfel de bilet este de 35 de lei, iar maşinile vor circula între orele 6.00 şi 16.30.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite