Moş Crăciun vine şi la copiii şi bătrânii nevoiaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daruri pentru copii şi bătrânii săraci
Daruri pentru copii şi bătrânii săraci

Cu prilejul sărbătorii Crăciunului şi a Anului Nou, Prefectura Galaţi va distribui 2.000 de daruri pentru copii şi persoanele asistate în instituţiile de protecţie socială din judeţ. 

Este vorba despre 1.300 de copii şi 41 de adulţi aflaţi în evidenţele Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, 98 de persoane asistate la Căminul pentru persoane vârstnice „Sf. Spiridon”, 40 de asistaţi de la Centrul de urgenţă pentru persoanele fără adăpost, 63 de la Centrul de locuinţe şi sprijin pentru tineri, 76 de la Căminul pentru persoane vârstnice „Ştefan cel Mare şi Sfânt”. 

De asemenea, vor mai primi şi 90 de persoane  la Căminul Medico-Social Pechea, 14 de la Căminul de bătrâni Măstăcani, 15 de la Căminul de bătrâni Cavadineşti, 160 de la Unitatea Medico-Socială Găneşti.  În total, sunt 655 de adulţi şi 1.300 de copii care vor primi daruri în valoare de cîte 50 de lei, costând în alimente şi dulciuri.

Suma necesară acestui demers (97.750 de lei pentru judeţul Galaţi) provine din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, bugetul Ministerului Administraţiei şi Internelor fiind suplimentat cu acest prilej, conform Hotărârii de Guvern nr. 1495/2009.




Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite