Danezii au renovat Şcoala specială “P.P. Neveanu” din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O delegaţie a organizaţiei AIF Vendsyssel din Danemarca a venit ieri la Galaţi pentru a vedea ce s-a realizat cu banii pe care i-a donat pentru renovarea Şcolii Speciale PP Neveanu. Şi au rămas impresionaţi! Totul arată foarte bine.

Cu excepţia cantinei, renovată pe banii Consiliului Judeţului, totul arată acum ca nou. Dormitoare moderne, dotate cu mobilier abia asamblat, băi cu duşuri absolut noi şi laboratoare foarte bine dotate, cam asta au găsit cei patru reprezentanţi ai organizaţiei din oraşul danez Hittring.

„Suntem mulţumiţi de rezultate. De altfel, nu suntem la prima colaborare, pentru că din 2002 noi ajutăm anual şcoala din Galaţi cu proteze auditive sau cadouri pentru copii", spune Ole Carlsen, preşedintele AIF Vendsyssel.

Organizaţia daneză a direcţionat către scoala PP Neveanu din Galaţi peste 175.000 de lei. Lucrarea a început în octombrie 2009 şi s-a terminat în ianuarie 2010.

Sprijinul danezilor pentru şcoala PP Neveanu a pornit de la o colaborare între două sindicate, şcoala din Galaţi fiind în acest moment un partener statornic.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite