Galaţi: Invazie de DJ renumiţi în cluburile de noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Invazie de DJ renumiţi în cluburile de noapte
Galaţi: Invazie de DJ renumiţi în cluburile de noapte

Vali Bărbulescu, Dana Nicula şi duo-ul Livio şi Roby sunt atracţia zilei de vineri. La cele mai multe cluburi, locurile trebuie rezervate din timp

De mult n-a mai avut Galaţiul atâtea nume grele ale muzicii pe metrul pătrat! Capul de afiş al petrecerilor este fără îndoială Club Illusion, acolo unde, începând cu ora 23.00, va mixa Vali Bărbulescu. Cunoscutul om de radio este genul de artist care nu are nevoie de multe cuvinte pentru a fi descifrat. “Tot ceea înseamnă Vali Bărbulescu poate fi ascultat – DJ set-uri, producţii proprii, remix-uri sau emisiuni radio”, mărturiseşte DJ-ul pe propriul blog.

Funk şi muzică electronică

Alt club, altă distracţie: Dana Nicula va mixa în Club Planet. Dana Nicula este cea mai nouă câştigătoare a trofeului pentru “Cel mai bun DJ debutant din România” la Nights.ro Awards 2009. Povesteşte că stilul funk i se potriveşte la fix. Petrecerea începe la aceeaşi ora 23.00. Şi tot de la 11.00 noaptea, în Club Divino vor mixa Livio şi Roby. Alături de conaţionalii lor RPR Sound, cuplul Livio şi Roby este probabil cel mai activ duo din România, având agenda încărcată cu concerte internaţionale în fiecare weekend.

Trance în „New York”

Dacă nu sunteţi adepţii clubbing-ului, cei de la Club New York vă propun o porţie de muzică „Trance”. În această noapte, începând cu orele 23.00, echipa Trance Vibrations va fi în cunoscutul club din Ţiglina. Intrarea este liberă, iar line-up-ul este compus din Stefanno, Julianno, dARe, Skama, Krystyano, C-Zar, Cioby şi Lexx.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite