"Cuziştii" s-au distrat de minune la tradiţionala lor serbare de sfârşit de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai frumoşi boboci au fost premiaţi
Cei mai frumoşi boboci au fost premiaţi

Nu au lipsit dansurile moderne, colindele tradiţionale interpretate de corul condus de profesoara de religie, colinde internaţionale interpretate în engleză şi italiană, scenete care rememorau momentul sfânt al naşterii lui Iisus, dar şi scenete în care s-a parodiat Crăciunul.

Elevii şi profesorii Colegiului Naţional "Alexandru Ioan Cuza" din Galaţi au sărbătorit joi, la Teatrul Muzical, tradiţionala serbare de Crăciun, aşteptată un an întreg de cuzişti.

Programul a fost şi în acest an extrem de diversificat! Dansuri moderne la care au luat parte membrii unor trupe consacrate de dans din oraş, colinde tradiţionale interpretate de corul condus de profesoara de religie, colinde internaţionale interpretate în engleză şi italiană, scenete care rememorau momentul sfânt al naşterii lui Iisus, dar şi scenete în care s-a parodiat Crăciunul.

Mai precis tineri au glumit pe seama tendinţelor comerciale care însoţesc în societatea modernă această sărbătoare. Serbarea s-a încheiat cu un pluguşor tradiţional.

Sarea şi piperul au constituit-o prezentatorii, elevi de clasa a XII-A, care au dovedit că au un imens capital de imagine în şcoală şi care pot concura orice "entertainer" cunoscut.

Nu lipsit nici tradiţionalul concursul de "Miss şi Mister Boboc", numerele din serbare fiind îmbinate cu probele concurenţilor. Pe lângă probele de dans şi de cultură generală, bobocii au avut de trecut şi o probă în care au fost puşi să danseze ţinând în gură linguriţe şi ouă!

Finalul a fost extrem de emoţionant pentru ca întreaga sală i-a cântat "La multi ani" profesoarei Maria Hâncu , cea care ani la rând a organizat serbările de Crăciun şi care anul acesta îşi încheie cariera didactică.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite