Cursurile pierdute din cauza viscolului vor fi recuperate sâmbăta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astăzi şi mâine elevii nu vor mai merge la şcoală
Astăzi şi mâine elevii nu vor mai merge la şcoală

Viscolul a închis, în judeţul Galaţi, 33 de licee, 136 de şcoli gimnaziale, 41 de şcoli primare şi 61 de grădiniţe. Şi dacă acum se pot bucura de două zile libere, toţi elevii vor fi obligaţi să-şi recupereze cursurile în următoarele sâmbete.

Dacă săptămâna a început cu o zi liberă, doar pentru elevii de gimnaziu,  de astăzi, vor sta acasă şi adolescenţii. Şi asta pentru că, s-a decis ca, marţi şi miercuri, toate şcolile inclusiv liceele să rămână închise.

În total, 70.000 de elevi gălăţeni se vor bucura de încă două zile zile libere (pe lângă cea de luni) deoarece deblocarea drumurilor din judeţ nu se va putea realiza peste noapte.

Dată fiind evoluţia fenomenelor meteorologice şi prognoza pentru următoarele zile, Comandamentul de iarnă din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis prelungirea suspendării cursurilor în grădiniţe şi la clasele I-VIII pentru zilele de marţi şi miercuri", a declarat Petrica Paţilea, purtătorul de cuvânt din cadrul Prefecturi Galaţi.


Se va învăţa sâmbăta
Şi dacă acum se pot bucura de câteva zile libere, toţi elevii vor fi obligaţi să-şi recupereze cursurile în următoarele sâmbete.

Toate orele pierdute vor fi recuperate pe 13, 20 şi 27 februarie", a declarat Nicoleta Crânganu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite