ŞANSĂ Cursuri gratuite de calificare în meserii din industria alimentară şi din IT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre meseriile ce pot fi alese este aceea de operator în fabricarea berii
Una dintre meseriile ce pot fi alese este aceea de operator în fabricarea berii

Obiectivul proiectului va fi realizat prin: informarea şi consilierea profesională a 300 de angajaţi (în mod deosebit necalificaţi), ridicarea nivelului de competenţe şi abilităţi specifice unei calificări/recalificări pentru 200 de angajaţi, din care 100 femei, ce provin din judeţele Galaţi şi Brăila.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European cu o asistenţă financiară nerambursabilă în valoare de 2.036.088 lei, va fi implementat în perioada 01.08.2011-31.07.2013, de catre „Fundaţia pentru Promovarea Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii" Galaţi, în parteneriat cu Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos" Galaţi şi Fundaţia de Sprijin a Vârstnicilor Galaţi.

Obiectivul proiectului va fi realizat prin: informarea şi consilierea profesională a 300 de angajaţi (în mod deosebit necalificaţi), ridicarea nivelului de competenţe şi abilităţi specifice unei calificări/recalificări pentru 200 de angajaţi, din care 100 femei, ce provin din judeţele Galaţi şi Brăila, organizarea şi desfăşurarea cursurilor gratuite de formare profesională continuă în ocupaţiile: operator fabricarea berii, frigotehnist, operator introducere, validare şi prelucrare date, lucrător în comerţ.

Informaţii suplimentare se pot obţine la „Fundaţia pentru Promovarea Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii" Galaţi, str. Mihai Bravu nr.46, Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos" Galaţi, str. Eroilor nr. 64, Galaţi şi Fundaţia de Sprijin a Vârstnicilor, str. Barboşi nr. 6, Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite