Galati: Curăţenie de toamnă printre hoţii din Micro 19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: Curăţenie de toamnă printre hoţii din Micro 19
Galati: Curăţenie de toamnă printre hoţii din Micro 19

Patru persoane au fost arestate preventiv şi alte 26 sunt cercetate pentru spargerea mai multor locuinţe din zona cartierului Dunărea.

Cei 30 de tineri au fost prinşi după ce au încălcat cel mai vechi dicton al hoţilor: „Să nu furi niciodată aprape de casă”. În jumătate de an, aceştia au spart mai multe apartamente din zonă, producând pagube de aproape 50.000 de lei vechi. Ei nu au iertat nimic din ce putea fi de valoare prin casele oamenilor.

Astfel, în urma a zece descinderi domiciliare făcute de poliţiştii gălăţeni azi noapte, în casele suspecţilor au fost găsite telefoane mobile, lănţişoare de aur, carduri bancare, ochelari de soare, computere, camere video, cărţi de identitate şi paşapoarte, parfumuri sau acte de proprietate.

Toate aceste bunuri au fost ridicate pentru cercetări, urmând a se stabili cu exactitate provenienţa lor. De asemenea, în casele percheziţionate au mai fost găsite şi aparate de clonat carduri.

 „În a doua jumătate a acestui an, pe raza municipiului Galaţi s-au comis mai multe furturi din locuinţe particulare. Suspecţii sunt tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, care locuiesc chiar în cartierul Dunărea”
, a declarat Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

 În urma acestei acţiuni a Poliţiei au fost reţinute patru persoane, pe o perioadă de 29 de zile. Acum poliţiştii vor trebui să dea şi de urma bunurilor dispărute, având în vedere că până în acest moment a fost recuperat numai jumătate din prejudiciu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite