Cupa FOTBAR: Competiţie de fotbal cu ospătari, barmani şi bucătari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inedit la Galaţi. Bucătarii, barmanii şi ospătarii de la opt cluburi şi restaurante din oraş se vor întrece în premieră într-un campionat de fotbal (Cupa FOTBAR) menit să demonstreze că au calităţile necesare în profesia lor.

Concurenţii trebuie să demonstreze că au viteză, capacitate de a "dribla" printre mese şi clienţi, dar şi abilitate de a lucra în echipă astfel încât clienţii să fie mulţumiţi.

"Având în vedere specificul muncii, barmanii şi ospătarii vor disputa aceste meciuri târziu, după miezul nopţii, după terminarea programului de lucru. Cu toate acestea ei spun că stau bine la forma fizică, antrenamentele fiind făcute tot anul în timpul petrecerilor after-hours organizate la Galaţi în compania celor mai tari DJ din ţară şi străinătate. În plus, se ştie că toţi românii se pricep la fotbal, aşa că suntem convinşi că nu vor lipsi fazele spectacol şi golurile senzaţionale (cu atât mai mult cu cât nu se va juca împotriva redutabililor barmani din Bosnia sau Albania). O casetă cu cele mai spectaculoase meciuri va fi trimisă selecţionerului Răzvan Lucescu, pentru că oricum în naţională joacă numeroşi jucători care nu au echipă de club la care să evolueze constant, ceea ce dă şanse reale barmanilor din Galaţi să fie convocaţi de antrenorul României", ne-a declarat Daniel Vasioi, organizatorul competiţiei.

Trofeul primei ediţii a "Cupei FOTBAR - competiţie de fotbal între cele mai bune baruri din Galaţi" va fi disputat de angajaţii de la cluburile şi restaurantele New York, Divino Pub, Divino Club, Se7en, Horse Shoe, Summertime Pub, Viva şi Ambasador. Meciurile vor fi găzduite de terenurile artificiale de la Şcoala 28 şi de la Ambasador, campionatul desfăşurându-se începând cu data de 4 aprilie 2011.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite