Cum poţi să îţi faci praf maşina mergând prin Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gurile de canal fără capace sunt din ce în ce mai numeroase Foto Bogdan Dimofte
Gurile de canal fără capace sunt din ce în ce mai numeroase Foto Bogdan Dimofte

Numeroase guri de canalizare din oraş au rămas fără capace după ce hoţii le-au vândut la fier vechi. Până la urmă, cei care plătesc sunt tot gălăţenii după ce şoferii care îşi avariază maşinile dau în judecată Consiliul Local ca să-şi recupereze paguba.

Situaţie jenantă pentru autorităţile gălăţene. De ani de zile, hoţii de fier vechi fură capacele de canalizare, iar şoferii ghinionişti îşi avariază maşinile.

Grav este că păgubiţii au deschis zeci de procese în justiţie şi au obţinut daune de zeci de mii de lei de la Consiliul Local pentru că şi-au distrus maşinile pe arterele din Galaţi.

„Eu era să mă scufund cu maşina într-o astfel de groapă neacoperită. Noroc că era un prieten care m-a atenţionat şi am evitat în ultima clipă să îmi fac praf maşina. Am însă cunoştinţe care au nimerit în astfel de guri de canal fără capac şi au stat două săptămâni cu maşinile în service", ne-a declarat Ionel Manea (52 de ani), inginer.

Autorităţile şi-au dovedit neputinţa de a stopa fenomenul deoarece nu au bani pentru a înlocui rapid capacele furate, dar nici suficienţi poliţişti comunitari care să prevină furturile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite