Culmea prostiei la Galaţi: Un hoţ a fost prins după ce a adormit în apartamentul din care vroia să fure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul avea de gând să fure obiectele sanitare din băile blocului A4 de pe strada Traian, dar a fost găsit dormind în cadă, într-una dintre locuinţe. Hoţul şi-a recunoscut imediat fapta.

Ioan Georgescu, în vârstă de 51 de ani, este protagonistul unei întâmplări mai puţin obişnuite. Hoţul a reuşit performanţa de a adormi la locul faptei. Gălăţeanul s-a gândit că poate face rost de bani uşor şi fără prea mari bătăi de cap şi a intrat, prin canalizare, în blocul unde lucrase la amenajări interioare până nu demult.

Mai mult de atât, hoţul se mutase la propriu în acel bloc. Şi-a adus cu el haine, mâncare şi sculele necesare la furat.

Cunoscând foarte bine zona, a pătruns în apartamentele din blocul A4, de pe strada Traian, şi a încercat să fure bateriile sanitare pentru a face rost de bani. Numai că planul său nu s-a derulat aşa cum şi-a propus. La un moment dat, a adormit într-o cadă. Dimineaţă a fost găsit de muncitorii care veniseră la serviciu, iar aceştia au anunţat poliţia.
 
„Individul a intrat cu intenţia de a demonta obicetele sanitare din băi dar fiind în stare avansată de ebrietate a adormit într-una din căzi”, a spune Cristian Gâscă, director Poliţia Locală Galaţi.

În momentul de faţă, gălăţeanul este cercetat de poliţişti pentru intrare prin efracţie şi tentativă de furt.

„Am fost dat afară din casă şi am venit să locuiesc aici”, le-a spus acesta anchetatorilor.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite