Culmea protestului/ Interlopii din clanul Bua au intrat în greva foamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, 20 iunie, un grup alcătuit din 11 arestaţi preventiv au anunţat instanţa care îi judecă că intră în greva foamei pentru că, după cum susţin, li se aplică un tratament discriminatoriu faţă de ceilalţi inculpaţi.

Este vorba de Aurel Bulgaru, Gheorghe Feraru, Culai Dobrică, Maximilian Bulgaru, Tonel Feraru, Mihalache Dobrică, Paris Feraru, Vasile Dobrică, Ionel Marin, Sicfrid Viorel Aniţei şi Nicu Ioniţă, toţi membri ai clanului Bua, trimişi în judecată de DIICOT Galaţi pentru constituirea unui grup infracţional şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Procurorii îi acuză că au coordonat o reţea de escroci care a „ţepuit" mai multe bănci şi societăţi comerciale, cu sute de mii de euro.

Interlopii foloseau actele de identitate ale unor oameni ai străzii, pe care îi obligau să le predea banii obţinuţi din credite, iar apoi îi forţau să plece din oraş.

"Au anunţat judecătorul că intră în greva foamei până când vor fi puşi în libertate, aşa cum se întâmplă cu alţi inculpaţi din dosar şi alte persoane care sunt doar martori în acest proces. Au cerut să fie internaţi într-un spital civil şi nu în reţeaua medicală a penitenciarelor din România", a declarat Mircea Breahnă, avocatul inculpaţilor.

Cei 11 membri ai clanului BUA care au intrat în greva foamei sunt arestaţi din 31 august 2010.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite