Cros pe Faleză Dunării: Mai iuţi decât oficialităţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cros pentru persoane cu dizabilităţi  Foto: Bogdan Dimofte
Cros pentru persoane cu dizabilităţi Foto: Bogdan Dimofte

Ce-a de-a noua ediţie a „Festivalului Scrumbiei” a debutat cu un cros pentru persoane cu dizabilităţi. Au participat 14 membri ai Asociţiei Sporting Club. Deşi startul era programat pentru ora 9:40, acesta a fost decalat cu 20 de minute din cauza oficialităţilor care nu au ajuns la timp.

Pe primul loc s-a clasat Laurenţiu Dumitru( 25 de ani), locul doi i-a revenit lui Marian Petria, iar pe poziţia a treia  s-a clasat Paula Cristea, preşedinta Asociaţiei „Sporting Club”.

„Sunt foarte fericit că am câştigat acest concurs. Am participat la multe crosuri şi le-am câştigat pe majoritatea”,
ne-a spus câştigătorul, Laurenţiu Dumitru.

La competiţie a mai participat Alina Puţanu, tripla campioana naţională şi Vasila Zamfir campioană naţională. 

Asociaţia Persoanelor cu Handicap „Sporting Club” este prima organizaţie neguvernamentală cu specific social şi sportiv din Galaţi ce a organizat începând din 1992 o competiţe sportivă pentru persoanele cu handicap locomotor numită „Cupa Danubius” ( incluzând popice, tir, aruncarea suliţei, aruncarea greutăţii, 100 metri viteză, 800 metri rezistenţă-feminim şi 1.500 metri rezistenţă –masculin, baschet în scaun cu rotile), reuşind să menţină  tradiţia până în prezent.
 
Asociaţia Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galati este afiliată la Federaţia Română a Sportului pentru Persoane cu Handicap, Organizaţia Naţională pentru Persoane cu Handicap din România si membru fondator a Uniunii Persoanelor cu Dizabilităţi Fizice din România.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite