UPDATE FOTO: Crizantemele invadează Grădina Botanică din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Muzeului aranjau de zor florile în această dimineaţă. Foto: Florin Matei
Angajaţii Muzeului aranjau de zor florile în această dimineaţă. Foto: Florin Matei

Timp de trei zile, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va deveni un adevărat rai al florilor de toamnă

Muzeul de Ştiinţele Naturii din Galaţi va fi, în acest week-end, capitala florilor. Ajunsă la cea de a opta ediţie, expoziţia temporară „Regina Toamnei, Crizantema" îşi propune să aducă în faţa gălăţenilor frumuseţea şi gingăşia acestei minunate flori, crizantema.

25 de expozanţi de profil din toată ţara vor fi prezenţi la această ediţie a „Reginei Toamnei, Crizantema", naturaleţea florilor îmbinându-se armonios cu meşteşugul artei populare şi artizanale.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Crizantema este considerată în zilele noastre un simbol al eleganţei şi este apreciată mai ales pentru rezistenţa ei, ofilindu-se abia spre sfârşitul toamnei. Combinaţia de frumuseţe şi caracter puternic a făcut ca această floare să aibă o "personalitate" cu totul aprte şi de aceea foarte apreciată.

„Ca în fiecare an, în această perioadă, le oferim gălăţenilor un regal al frumuseţii naturii. Standul Grădinii Botanice de la acestă ediţie va fi o personificare a Toamnei", ne-a explicat Paul Lupoae, de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

Găălăţenii trebuie să ştie că această manifestare este una cu vânzare. Programul de vizitare a expoziţie este este zilnic între orele 09.00 - 17.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite