Gălăţeanca Cristina Tcacenco i-a cucerit pe chinezi şi a urcat pe podiumul concursului Miss Bikini Internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Tcacenco
Cristina Tcacenco

Tânăra basarabeancă obţine astfel al şaselea trofeu internaţional pe care-l va pune alături de cele obţinute de-a lungul anilor de Ana Veleşco sau Cristina Ciupitu, şi ele modele ale Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi

Cristina Tcacenco, model al agenţiei aQua Models - agenţia Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi - a participat în perioada 14 septembrie - 2 octombrie 2011 la competiţia mondială "Miss Bikini International", care a avut loc în localitatea Qingdao din China.

La competiţie au participat concurente din 74 de ţări, Cristina Tcacenco concurând pentru Republica Moldova (ea are cetăţenie Româna şi Moldovenească). La finalul concursului frumoasa gălăţeancă a obţinut premiul "Second Runner Up", la secţiunea "Best Body Award".

Debutul agenţiei de modele "aQua Models"s-a făcut în anul 1995 când s-a înfiinţat ca trupă de modele ce activa în Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi . De-a lungul timpului trupa a dobândit renume culegând aprecieri foarte bune şi constante la diferite manifestări de gen din ţară, iar în ultimii ani s-au obţinut şi numeroase rezultate internaţionale.

Să mai spunem şi că în acest an Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi celebrează „50 de ani de activitate culturală studenţească". Cu această ocazie se fac ultimele pregătiri pentru ediţia a VI-a a „Galei Extravagance", care în acest an se desfăşoară sub formă de concurs, ca Festival Naţional Studenţesc de Modă. Şi-au anunţat deja prezenţa trupe de modele, designeri, hair stylisti şi make-up artişti ce activează în Casele de Cultură Studenţeşti din ţară.

Iată mai jos premiile obţinute de aQua Models în ultimii ani:

2008 - Miss Global Beauty Queen - China, locul III - Ana Veleşco
2009 - Locul III, Continental Title Europa - Anamaria Istrate - Miss Tourism Queen International si Top 20 mondial, China
         - Top 15 mondial - Ana Veleşco , Miss Supranational, Polonia
         - Locul IV - Ciupitu Cristina, Miss Adriatico , Italia
2011 - locul III - "Best Body Award", Cristina Tcacenco la Miss Bikini International 2011,China

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite