Galaţi: Criminalistul care a cercetat anul trecut uciderea interlopului Marian Ivan este pe moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Criminalistul care a cercetat anul trecut uciderea interlopului Marian Ivan este pe moarte
Galaţi: Criminalistul care a cercetat anul trecut uciderea interlopului Marian Ivan este pe moarte

Subcomisarul Nicu Caraman s-a îmbolnăvit de o formă rară de leucemie, care avansează galopant. Pentru a supravieţui, are nevoie de 100.000 de euro, dar nu a reuşit să adune nici jumătate din această sumă.

CITEȘTE ȘI:


Poliţistul este cunoscut gălăţenilor mai ales pentru că a anchetat circumstanţele în care a fost asasinat, anul trecut, Marian Ivan, fostul şef al lumii interlope de la Galaţi. Caraman a reuşit, într-un timp record, să-i prindă pe cei doi asasini, iar probele strânse de el a fost consdierate cruciele de către procurori, care au obţinut cu uşurinţă arestarea făptuitorilor.

În urmă cu aproximativ şase luni, familia Caraman a fost lovită de o nenorocire.

Capul familiei, subcomisar în cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, s-a îmbolnăvit de o formă foarte rară de leucemie, cu evoluţie galopantă.

Prognosticul medicilor sună a sentinţă: maximum şase luni de supravieţuire.

Din cauza agresivităţii bolii, medicii au ajuns la concluzia că singura soluţie poate fii un transplant de măduvă osoasă. Chiar dacă a fost găsit un donator compatibil, fratele său, viaţa lui Nicu Caraman atârnă de o sumă de bani.

 Soţii Caraman au reuşit, cu greu, să strângă suma de 37.000 de euro. „ Am reuşit să strângem banii ăştia cu mari sacrificii. Cheltuielile familiei au fost reduse la limita subzistenţei”.

În urma chetei efectuate printre colegii din toate cele 42 de inspectorate judeţene de poliţie, s-au adunat 10.000 de lei.

„Când am auzit că transplantul costă 100.000 de euro, am sperat că, apelând la colegii din toată ţara, se poate strânge uşor această sumă. Era suficient câte un euro sau chiar mai puţin de la fiecare”.

Colegii de breaslă din judeţul Olt ai poliţistului gălăţean au reuşit să-l ajute cu  200 de lei.

 Cum însă speranţa moare ultima, Nicu crede în continuare în renumita soilidaritate a poliţiştilor şi a oamenilor obişnuiţi să ofere şi să aibă parte de ajutor în momentele de cumpănă. Cei care doresc să-l ajute pe poliţist, tată a doi copii cu vârste de cinci şi respectiv 12 ani pot depune bani în următoarele conturi, deschise la BRD:

-    în euro - RO72BRDE180SV47750761800:
-    în dolari – RO76BRDE180SV47750681800;
-    în lei - RO85BRDE180SV47750501800.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite