Crimă oribilă în ghetoul de la marginea Galaţiului/ Femeie bătută, violată şi apoi omorâtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au fost bătuţi cu bestialitate, legaţi şi sechestraţi în pivniţă, iar o femeie a  fost supusă de 10 indivizi la cele mai groaznice chinuri, care au violat-o şi apoi au ucis-o.

Teroare, sânge şi urlete de disperare. Aşa pot fi descrise clipele de coşmar prin care au trecut noaptea trecută trei persoane, de pe strada Garofiţei, peste care au năvălit în casă aproximativ 10 indivizi înarmaţi cu bâte şi răngi.

Furt transformat în măcel

Aceştia s-au dus să fure fier vechi, dar au căpătat o altă turnură şi totul s-a transformat într-o tragedie. Cei doi bărbaţi aflaţi în casă au fost bătuţi cu cruzime, au fost legaţi la mâini şi la picioare şi apoi aruncaţi într-o pivniţă. Cât timp aceştia au stat sechestraţi, proprietara locuinţei, Emilia Carp, a trecut prin momente de groază. Indivizii au bătut-o şi pe aceasta, după care au batjocorit-o fără milă şi au lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge până şi-a pierdut viaţa. 



„Au intrat peste noi în casă şi ne-au bătut de nu am mai ştiut ce-i cu noi. Ne-au legat strâns şi ne-au aruncat în beci, pe mine şi pe celălalt bărbat. Femeia ştiu că e moartă”, spune îngrozit Dan Baccela, unul dintre bărbaţii sechestraţi, care este şi concubinul femeii.

Vecinii spun că au auzit în toiul nopţii ţipete de disperare şi zgomote puternice la locuinţa femeii. Nu au îndrăznit să meargă să vadă ce se întâmplă şi abia dimineaţă au descoperit nenorocirea.

„La 12 noaptea am auzit urlete din casa vecinii. Am recunoscut glasu femeii. Mi-a fost frică să ies. Era dezastru acolo când am mers să vedem ce s-a întâmplat, dimineaţă”, spune Aurica Gheorghiţă, una dintre vecine.
 
Familia femeii violate şi omorâte este sfâşiată de durere şi se gândeşte cu groază la chinurile la care a fost supusă aceasta.

„Am primit dimineaţă telefon de la fratele meu şi mi-a zis că Emilia a murit. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat în casă în timpul nopţii şi de ce au intrat peste ei. Au nenorocit-o. Au violat-o şi au omorât-o”, spune Cristina Căpătan, sora femeii decedate.

image
image



Scene dramatice

Locuinţa şi gospodăria arătau ca după un adevărat război. Medicii de pe ambulanţă au fost şocaţi de scenele văzute.

„Sunt obligat să spun ceva care mă sufocă. O bandă de hoţi a intrat în casa unor oameni, i-au sechestrat, i-au bătut cu sălbăticie. Au fost tocaţi ca şi cum ar fi fost un balot de paie. Femeia a fost violată şi omorâtă”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.
 
Poliţiştii au în momentul de faţă o listă cu suspecţi şi desfăşoară cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nenorocirea.

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite