Costel Busuioc, Pavarotti din Banat, concertează pentru studenţii din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc îi anunţă pe studenţi că vin sărbătorile de iarnă, Foto: Adevărul
Costel Busuioc îi anunţă pe studenţi că vin sărbătorile de iarnă, Foto: Adevărul

Printre cele 13 oraşe incluse în turneul naţional „Acasă de Crăciun", Costel Busuioc a ales şi Galaţiul

„Este un concert special, cu ocazia sărbător de iarnă, pe care noi, cei de la Casa de Cultură a Studenţilor, îl oferim mai ales colaboratorilor noştri. Este vorba despre studenţii care activează în trupele de dans şi de teatru, de angajaţii noştri, de jurnalişti" ne-a precizat directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Cristi Mortu.

Bilete puţine

În aceste condiţii, doar un sfert din sală va fi rezervată plătitorilor de bilete. „Avem doar 100 de bilete scoase la vânzare pentru spectacolul din această seară. Ele sunt atât pentru studenţi, cât şi pentru publicul larg. Pentru studenţi, un bilet costă 5 lei, iar pentru publicul larg 50 de lei. Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Cultură a Studenţilor chiar şi în seara spectacolului", a mai spus Cristi Mortu.

Asta nu înseamnă că n-am avut şi invitaţii pentru studenţi. Toate au fost distribuite prin Liga Studenţilor. Pe lângă arii celebre de operă, Costel Busuioc va interpreta şi câteva colinde. Alături de Busuioc va mai urca pe scenă soprana Diana Ţugui.

Turneul se va încheia la Bucureşti, chiar în ajunul Crăciunului, cu un concert la Sala Palatului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite