Corpul copilului ucis de mamă în maternitate a fost părăsit la morgă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La patru zile de la oribila crimă din Maternitatea Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, nimeni nu vrea să recupereze corpul pruncului de trei luni, zdrobit de pereţii spitalului chiar de propria mamă

Chiar dacă soţul Nicoletei Munteanu, mama criminală venise la Galaţi pentru a se interesa de soarta consoartei, acesta nu a binevoit să ridice de la morga Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi şi corpul lui Ion, bebeluşuil în vârstă de numai trei săptămâni.

"Uneori unii se nasc fără noroc. Acest blestem se pare că ţine şi după moarte. Copilaşul ucis stă de patru zile la Morga Spitalului şi nimeni nu vrea să-i recupereze cadavrul", a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei Galaţi.

Pe de altă parte, Tribunalul Galaţi a decis să o aresteze preventiv, pentru o perioadă de 29 de zile pe Nicoleta Munteanu.

"Vă aducem la cunoştinţă faptul că, în şedinţa de judecată din data de 15.12.2010, s-a dispus arestarea preventivă a inculpatei MUNTEANU NICOLETA, în vârstă de 28 de ani, cercetată pentru infracţiunea de omor calificat, pentru o perioadă de 29 de zile începând de azi, 15.12.2010 până în data de 12.01.2011", se arată într-un comunicat de presă remis  de instituţie.

"S-a reţinut că, numita Munteanu Nicoleta, la data de 12.12.2010 ar fi aplicat victimei, Munteanu Ion, fiu, în vârstă de trei săptămâni, un număr de trei lovituri în zona capului, provocându-i hemoragie meningo-cerebrală, cu fracturi ale oaselor capului ce ar fi dus la decesul acestuia", se mai arată în comunicat.

Nicoleta Munteanu a declarat recurs împotriva hotărârii instanţei Tribunalului Galaţi, urmând ca dosarul să fie înaintat la Curtea de Apel Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite