Galaţi: Corn şi lapte cu prelungire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Corn şi lapte cu prelungire
Galaţi: Corn şi lapte cu prelungire

Contractul de furnizare a produselor din cadrul programului guvernamental “Cornul şi laptele”, semnat anul trecut între Consiliul Judeţului Galaţi şi SC Risk Com SRL Brăila a fost prelungit

Contractul de furnizare a produselor din cadrul programului guvernamental “Cornul şi laptele”, semnat anul trecut între Consiliul Judeţului Galaţi şi SC Risk Com SRL Brăila a fost prelungit zilele trecute cu încă o lună. Motivul?

Licitaţia organizată în luna septembrie nu are un câştigător oficial. Şi asta pentru că două din cele trei firme înscrise în cursa pentru adjudecarea acestui program au fost excluse din licitaţie pentru că nu respectau legislaţia în domeniu. Este vorba despre SC Vel Pitar SA şi despre SC Dorna Lactate SA, ambele excluse pentru că nu ar fi avut susţinere financiară.

Cu toate acestea, inspectorul şcolar general Doru Resmeriţă spune că toate cele trei firme participante – Vel Pitar, Dorna Lactate şi Risk Com Brăila – sunt firme puternice care ar fi putut să ducă la bun sfârşit acest program. Rămasă deocamdată singură în cursă, firma Risk Com aşteaptă să vadă în ce mod se vor soluţiona contestaţiile depuse de celelalte două societăţi.

Dorna Lactate a contestat excluderea de la licitaţie, la Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor, care a respins contestaţia, în vreme ce Vel Pitar a mers chiar mai departe şi a acţionat în instanţă Consiliul Judeţului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite