Monştrii violatori de copii au ajuns în boxa acuzaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Instanţele gălăţene judecă aproximativ 40 de procese în care părinţii sunt acuzaţi că şi-au abuzat sexual proprii copii. În cel mai recent caz de pedofilie, Parchetul a trimis în judecată un individ care a violat un copil de 9 ani după ce l-a păcălit pe micuţ că îl iniţiază în artele marţiale.

Andrei L. (9 ani), originar din comuna gălăţeană Buciumeni, a plecat pe 26.06.2009 de acasă pentru a cumpăra ţigări părinţilor săi.

Copilul nu ştia că pe drumul spre casă a fost urmărit de un consătean, Dănuţ Triţă, care şi-a pus în aplicare un plan diabolic. L-a atras pe copil într-o capcană, pretinzând că este interesat să ajungă la o casă de apă.

După ce Andrei l-a condus în locaţia cu pricina, individul i-a promis 15 lei şi un telefon mobil dacă merge cu el într-un alt loc, în care, profitând de naivitatea băiatului, l-a violat.

Agresorul a pretins că îl învaţă karate şi i-a cerut minorului să se dezbrace de pantaloni şi de chiloţi. După ce micuţul a acceptat, bărbatul l-a întins pe burtă şi a întreţinut cu el un raport sexual anal.

Andrei nu l-a putut opri, iar după ce a fost abuzat, i-a povestit mamei sale ce i s-a întâmplat. Violatorul a fost arestat, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi i-a întocmit dosar penal sub acuzaţia de viol.

Grav este că Andrei a rămas traumatizat după cele întâmplate şi există posibilitatea să rămână cu sechele pentru tot restul vieţii.

Din raportul de evaluare psihologică reiese că băiatul a ajuns instabil emoţional, confuz şi are reacţii de interiorizare. Mai mult decât atât, Andrei are coşmaruri şi a ajuns să se teamă de bărbaţi.

Violatorul este victima unui abuz sexual

Un alt caz incredibil s-a produs în Galaţi. Poliţiştii comunitari au fost sesizaţi pe 20.06.2009 de un agent de pază de la Centrul de Asistaţi Social despre faptul că un copil în vârstă de 5 ani, Florin B., este abuzat sexual de un bărbat.

Individul se baricadase într-una din camerele centrului împreună cu băiatul şi doar după ţipetele disperate ale mamei copilului şi avertismentele oamenilor legii a acceptat să deschidă uşa.

După reţinerea agresorului, poliţiştii comunitari au aflat povestea şocantă a victimei, dar şi a bărbatului.

Nelu Grigorache locuia în Centrul de Asistaţi Social din Galaţi de ceva vreme şi obişnuia să treacă pe la familia micuţului. În ziua respectivă a băut două sticle de bere după care a plecat în „vizită".

După ce a descoperit că Florin este singur în cameră, l-a dezbrăcat şi i-a făcut sex oral timp de aproape cinci minute.

Imediat după ce a scăpat din cameră, copilul a povestit că a fost abuzat anterior de Nelu Grigorache de cel puţin 10 ori.

Povestea siderantă nu se opreşte aici. Explicaţia agresorului a fost că la vârsta de 10-11 ani a fost, la rândul său, abuzat sexual iar de atunci are tendinţe pedofile.

Orice alt comentariu este de prisos. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi i-a trimis în judecată pe cei doi violatori la începutul acestei săptămâni iar dacă aceştia vor fi găsiţi vinovaţi de viol, riscă să fie trimişi în puşcărie pentru următorii 25 de ani.

Părinţii îşi violează copii

Instanţele gălăţene judecă în prezent aproximativ 40 de procese în care părinţii sunt acuzaţi că şi-au abuzat sexual proprii copii. Şi asta numai în acest an !

Explicaţiile lor frizează ridicolul. Unii îşi motivează gestul prin faptul că se plictiseau, alţii dau vina pe băutură, omiţând să spună că au recurs la alcool pentru a-şi face curaj.

Grav este că în multe cazuri agresorii nu pot fi privaţi de drepturile părinteşti decât după ce se stabileşte indubitabil că şi-au agresat sexual copii, pe durata anchetelor micuţii sunt nevoiţi să intre din nou în contact cu aceştia şi implicit să fie supuşi unor noi abuzuri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite