Copiii sunt invitaţi să participe la concursul de pictură şi artă fotografică „Viaţă de pompier”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a fost provocat de un necunoscut
Incendiul a fost provocat de un necunoscut

Copiii pasionaţi de pictură pot participa la un concurs  dedicat Zilei Naţionale a Pompierilor din România. Lucrările, realizate în creion acuarelă sau carioca vor fi prezentate la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi până la 8 septembrie 2011. O altă secţiune a concursului este destinată jurnaliştilor.

Concursul va avea trei secţiuni la categoria copii (5-9 ani, 10-14 ani, 15-18 ani), în timp ce, pentru adulţi, nu există limită de vârstă. Lucrările, cu  tematică privind activitatea de intervenţie a pompierilor, vor fi executate pe hârtie tip bloc desen în format A3, în tehnici libere (creioane colorate, tempera, pastel, acuarelă, carioca, colaj).  Fiecare participant se poate înscrie cu maximum două lucrări. 

A doua secţiune a concursului de artă fotografică se adresează jurnaliştilor şi personalului IGSU si al unităţilor subordonate, pasionat de fotografie. Concursul va fi structurat pe două secţiuni: profesionişti (fotoreporteri) si amatori.

Data limită de prezentare a lucrărilor este 8 septembrie 2011.

Fotografiile şi desenele vor fi trimise la ISU Galaţi, unde vor fi evaluate de către un juriu de specialitate în funcţie de creativitate şi calitatea fotografică. Se garantează menţionarea numelui fotografilor/lucrărilor alături de acestea, de aceea participanţii trebuie să deţină drepturi de autor asupra tuturor lucrărilor înscrise în concurs.

„Lucrările selecţionate vor fi prezentate într-o expoziţie, iar fotografiile şi creaţiile câştigătoare vor fi premiate de organizator şi sponsori, în cadrul acesteia şi nu vor mai fi returnate“, a declarat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Trimiterea lucrărilor pentru acest concurs constituie în mod automat o declaraţie de acceptare a tuturor condiţiilor prezentate în regulament şi implicit acordul care permite IGSU să publice lucrările în formă tipărită sau electronică şi să folosească imaginile respective pentru spoturi publicitare sau promoţionale, fără nici un fel de plată.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite