Micuţii din centrele de plasament au petrecut Ziua Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua Copilului peste 100 de copii dintre centrele de plasament din municipiul Galaţi au fost sărbătoriţi de Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului. Micuţii au primit cadouri şi dulciuri, au făcut desene pe asfalt şi au dansat pe ritmuri de salsa.

Piticii au fost foarte încântaţi de darurile primite şi s-a distrat pe cinste: “Îmi place foarte mult. E foarte frumos aici. Am primit cadou un urs de pluş şi am desenat pe pânză”, ne-a spus Constantin Dimofte, un băieţel în vârstă de 13 ani.

“În fiecare an, de 1 Iunie, încercăm să le aducem aducem  zâmbetul pe buze copiilor. Organizăm diverse activităţi educativ distractive, concursuri de desene pe asfalt, poezii şi dansuri. Alături de copiii din centrele de plasament au venit şi cel de la Şcoala 29, care le-au oferit  cadouri”, ne-a declarat directorul DGASPC Galaţi, Manon Cristoloveanu.

Caricaturistul gălăţean Viorel Baciu a venit cu ideea de a realiza o pânză de 50 de centimetri cu tema “Şi noi suntem pe lume”. Pe respectiva pânză, copii au realizat desene

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite