Copiii au pictat "Paştele la români"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matei ne arată lucrările sale. Foto: Bogdan Nistor
Matei ne arată lucrările sale. Foto: Bogdan Nistor

Pentru că toate lucrările au fost deosebite, juriul le-a premiat pe toate. Copiii sunt aşteptaţi acum la un nou concurs care se va încheia chiar de ziua lor.

Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi a organizat astăzi faza finală a concursului de desene pentru copii "Paştele la români". La acest concurs, şi-au trimis desene copii de la Şcoala Nr.42 "Sfinţii Împăraţi", Şcoala nr. 28 "Mihai Eminescu" şi copiii de la Grădiniţa nr.11 "Albă ca zăpada".

Cel mai mic participant are doar trei ani, iar cel mai mare 14. Aproape toate lucrările au avut în ele ouă de paşti, iepuraşi, flori sau alte elemente tradiţionale. Pentru că erau extrem de multe lucrări frumoase, juriul a hotărât să le premieze pe toate.

Elevii şi-au prezentat lucrările, au cântat şi au recitat texte dedicate sărbătorilor pascale.

"În această expoziţie, au putut fi admirate şi desene realizate de copiii Ansamblului "Estrada Copiilor" de la clasa de desen din cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi - copii extrem de talentaţi , frumoşi şi inimoşi", şi-a lăudat discipolii instructorul Andreea Ignat.

Copiilor li se mai pregăteşte o surpriză: un nou concurs de desene dedicat zilei de 1 iunie. Înscrierile au început deja, desenele urmând să fie aşteptate pe adresa Casei de Cultură a indicatelor până pe data de 25 mai.

„În acea zi vom avea un program cultural artistic cu muzică, dans şi poezie pregătit special pentru toti copiii" ne-a declarat coordonatoarea proiectelor, Angela Baciu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite