Contribuabilii mai au trei zile să-şi declare veniturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gălăţenii trebuie să se grăbească pentru a-şi declara veniturile
Gălăţenii trebuie să se grăbească pentru a-şi declara veniturile

Gălăţenii, care nu vor să se aleagă cu o amendă din partea statului, trebuie să ştie că până miercuri trebuie să-şi declarare profitul obţinut în 2009.

Contribuabilii trebuie să-şi declare veniturile

Contribuabilii, care nu vor să se aleagă cu o amendă din partea statului, trebuie să ştie că mai au la dispoziţie doar trei zile pentru declararea profitului obţinut în 2009. Astfel, primii care trebuie să ajungă la Direcţia Generală a Finanţelor Publice sunt cei care au obţinut venituri în special din cultura cerealelor, a plantelor tehnice, pomicultură şi viticultură. Acelaşi regim se aplică şi organizaţiilor nonprofit. Aceşti contribuabili trebuie să depună, până pe 25 februarie, declaraţia anuală de impozit pe profit (Declaraţia 101).

La Agricola, se vinde „puiul familist"

Gospodinele, care vor să gătească ceva rapid şi cu foarte puţini bani, pot încerca o friptură de pui. Alimentara „Agricola" vine în ajutorul lor cu o ofertă tentantă. Este vorba despre „puiul familist", un pachet care conţine două pulpe de pui pentru copii şi două pulpe pentru părinţi. Preţul pachetului este de 8,2 lei kilogramul.

Unde mergem

17.00 - Expoziţie de grafică şi pictură Galeriile „Nicolae Mantu"

17.00 -Expoziţie de pictură Galeriile Mondart

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite